Sertifikat i organisasjonspsykologi

Hånd trykker på godkjentknapp

Som de første i Europa, får norske psykologer mulighet til å søke spesialistsertifikatet i arbeids- og organisasjonspsykologi. 

Sertifikatet er en påbygning av EuroPsy-basic som nå innehas av 250 norske psykologer. Sertifikatet er et bevis på at en innehar spesialistkompetanse innen arbeids- og organisasjonspsykologi. For denne gruppen, som ofte arbeider i prosjekt på tvers av landegrenser, kan dette være en flott måte å synliggjøre sin kompetanse overfor kollegaer og klienter.

Den norske tildelingskomiteen, ledes av Camilla Hanneli Batalden, er nettopp godkjent av EFPA og ser frem til å motta søknader.

De som har fullført den norske utdanningen i arbeids- og organisasjonspsykologi eller i organisasjonspsykologi er klare kandidater til dette sertifikatet, men det er også muligheter for de som har langvarig praksis i feltet.

Ved siden av dokumentert utdanning og praksis skal søkerne godtgjøre at de har kompetanse på spesialistnivå. Et pilotprosjekt viste at dette ikke er lett. Tildelingskomiteen har jobbet mye med informasjon som skal hjelpe og veilede søkerne i prosessen.

Gå til mer informasjon om spesialistsertifikatet og se om du er kvalifisert for å søke.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.