Lederutdanningsstipend noe for deg?

En rød papirbåt foran mange grå

Psykologforeningens lederutdanningsstipend utlyses hvert år på psykologforeningen.no  og i novemberutgaven av Tidsskrift for Norsk psykologforening. Søknadfrist: 1. desember.

27 stipender er delt ut siden begynnelsen for 12 år siden, og hvert stipend er på 25 000 kroner. Ett av stipendene kan være innen anvendt forskning om psykologer og ledelse. I 2015 fikk Kyrre Moen og Lars Jørgen Bergli dette stipendet – resultatet kunne du lese i aprilutgaven 2017 av Tidsskriftet . Men hoveddelen av stipendene er fortsatt til utdannelse.  Send kortfattet søknad til  eilert@psykologforeningen.no

Utlysningsteksten gir en pekepinn om hva en ser etter i søknadene. Det legges vekt på kjønnsfordelingen, det legges vekt på om en har hatt tillitsverv (i eller utenfor Psykologforeningen), og det legges vekt på at lederutdannelsen er rimelig realistisk. Noen tar omfattende lederutdanninger, mens andre tar kortere utdanning. Dette er et stipend for utdanning og ikke (leder-)utvikling. Primært vil det bli vektlagt at det er en utdanning utenfor spesialistutdanninger o.l. for bare psykologer. I utdanningen skal en møte andre enn psykologer!

 

 

Emneord: ledelse

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.