Medlemsnytt

Psykologforeningen har endret bestemmelsene for veiledning under utdanning, spesialiteten i psykoterapi og vedlikehold av alle spesialistgodkjenninger.

Organisasjonsgjennomgang i Psykologforeningen: – Foreningen trenger et sterkere politisk apparat. Vi trenger flere som er med å dra lasset. Vi trenger at medlemmene føler seg representert, sa president Håkon Skard på lederkonferansen 8.–9 juni.

Psykologforeningen har bestilt og mottatt rapporten «Psykiske helsetjenester og tilgang til psykologtjenester i Norge» fra analysefirmaet Oslo Economics.

Du kan både spesialisere deg i klinisk helsepsykologi og ta kurs som del av en annen spesialitet.

Lær hvordan du som psykolog kan hjelpe folk i jobb. Programmet er godkjent som del av flere spesialiteter.

Denne perioden har sentralstyret i Psykologforeningen vedtatt uvanlig mange policynotater. To av de siste notatene handler om kjønnsinkongruens og om digital behandling. De utfordrer oss faglig og berører sentrale samfunnspolitiske verdier.

– Vi håper den vil bidra til å gjøre fagetikken mer relevant og nyttig for arbeid i organisasjoner, sier Christer Mortensen i arbeidsgruppa som har utviklet veilederen.

Person spiser is

Her er en gjennomgang av hvilke rettigheter og plikter du som arbeidstaker har i forbindelse med ferie.

Psykologforeningen har utviklet en policy for bruk av digitale verktøy i psykologisk behandling.

Lær om alt fra autisme til hvordan du kan hjelpe pasienter med angst og depresjon i jobb.

Barn og psykolog snakker sammen

Ny påmeldingsfrist! Her får du kunnskap om forebygging, behandling og samarbeid i den lokale arbeidshverdagen.

Som psykologer kan vi bidra til at våre pasienter får behandling i omgivelser tilpasset deres behov. Det fortjener både pasientene og de ansatte.