Min side

Vi har skiftet IT-systemer (medlemssystem, kurssystem og saksbehandlingssystem)! Det har stor betydning for deg som er medlem, er i spesialisering eller tar kurs hos oss.

Fra 1. november har vi fått en helt ny «Min side» løsning for deg som bruker nettsiden vår. Du vil blant annet få mulighet til å se detaljer om din egen spesialisering, se hvem som er hovedtillitsvalgt på ditt arbeidssted og saksbehandling av dine henvendelser vil også skje her. Les mer om de  ulike endringene .

Nytt i systemet er at brukernavnet til  Min side  ikke lenger er din registrert e-postadresse men isteden ditt registrert mobilnummer. Er du allerede medlem og får ikke registrere en ny webbruker med ditt mobilnummer vennligst ta kontakt med  medlemsservice@psykologforeningen.no .

Vi oppfordrer deg til å logge deg inn på Min side for å sjekke om dine registrerte kontakt opplysninger der stemmer, slik at eventuelle utsendelser av Tidsskriftet kommer til riktig sted.

Meld deg inn!

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris. 

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg et stempel med medlemslogo . Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.