Vestfold

Velkommen til Vestfold avdeling av Norsk psykologforening! Lokallaget vårt har rundt 350 medlemmer. Brorparten av disse er ansatt i Sykehuset i Vestfold. En del av medlemmene våre er privatpraktiserende psykologer, og det er også en håndfull ansatt i Bufetat, NAV, kommune og fylkeskommune og ulike stiftelser. 

På sidene våre vil dere finne en del informasjon om lokallaget vårt, som arrangementer, tillitsvalgtarbeid, områder vi er spesielt opptatt av, samt annen aktuell informasjon. Send oss gjerne forslag til medlemsaktiviteter, innspill til våre hjemmesider eller andre synspunkter på lokallagets virksomhet, slik at vi kan være et best mulig lokallag for våre medlemmer. 

NB! Referater fra styrets arbeid i lokalavdelingen er kun tilgjengelig dersom man er logget inn med medlemsnummer og passord.

Spørsmål til websiden? Kontakt anne.kristin.imenes@gmail.com

Bilde av en gammel postkasse.

Oversikt over leder og styret Norsk psykologforening Vestfold, 2022.

Oversikt over tillitsvalgte.

Kalenderbok med innskripsjonen "Save the date"

Kommende aktiviteter:
Fredag 10.juni kl 0830 - 15.00: Fagdag på T11. Tema er Smerteproblematikk og smertebehandling v/Henrik Børsting Jacobsen. Bindende påmelding. 

Gammel telefon på en vegg

Oversikt over psykologer i Vestfold, privatpraktiserende og avtalespesialister.

Bildet viser presidentkandidatene og intervjuer samt ryggen til to publikummere.

Vestfold lokallag (NPF) hadde gleden av å invitere til presidentdebatt på Peppes pizza i Tønsberg 11. september. Sjefsredaktør i Psykologtidsskriftet, Bjørnar Olsen ledet debatten mellom kandidatene Håkon Skard og Andreas Høstmælingen.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.