Troms

Velkommen til Norsk psykologforening, avdeling Troms!

På disse sidene finner du informasjon om oss og aktivitene våre. Vi avholder 5-6 styremøter i året hvor vi jobber med saker fra Troms og fra NPF sentralt. Vi følger opp studentmedlemmene våre og arrangerer 3-4 medlemsmøter i løpet av året. Vi setter veldig stor pris på innspill og tilbakemeldinger så ta gjerne kontakt med oss!

Om du logger deg inn får du tilgang til møtereferater og saker som både lokalavdelingen og Psykologforeningen sentralt jobber med.

Psykologer i Troms som kan tilby veiledning. Dersom du ønsker oppføring på denne listen behøver vi følgende opplysninger:

Her finner du eventuelle nyheter og informasjon om kommende medlemsmøter. 

Kollegastøttene bistår medlemmer med veiledning og rådgivning i fagetiske spørsmål og dilemmaer.

Mange jobber for at studentene ved UiT skal få faglig påfyll og kunne møtes til sosiale sammenkomster gjennom hele studietiden. Klikk her for oversikt over de ulike foreningene/ tiltakene. 

Her finner du oversikt over tillitsvalgte i Troms. Dersom det blir utskiftning av tillitsvalgte på din arbeidsplass ønsker vi beskjed om dette.

Her finner du styremedlemmenes navn, verv og kontaktinformasjon. 

Meld deg gjerne inn i Facebookgruppen til NPF Troms  for mer informasjon om diverse arrangementer og saker som opptar alle medlemmer i fylket. 

Mal for reiseregning

Psykologforeningens lokallag i Troms dekker reise- og oppholdsutgifter for medlemmer i forbindelse med medlemsmøter og deltakelse på andre aktiviteter i regi av lokalforeningen. Malen for reiseregning finner du her:

Du har ikke tilgang til å se dette objektet.
Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.