Sør-Trøndelag

Velkommen til Sør-Trøndelag lokalavdeling sin hjemmeside. I Sør-Trøndelag har vi 938 ordinære medlemmer og 268 studentmedlemmer. 

Styret i lokalforeningen Sør-Trøndelag består av åtte personer og to studentrepresentanter. Informasjon om arrangementer etc blir hovedsakelig sendt via e-post, men vi prøver også å oppdatere denne siden. På denne siden finner du referat fra alle styremøter, samt årsmøter (obs! krever innlogging). Du finner også kontaktinformasjon på oss i styret, på kollegastøtteveiledning og tillitsvalgte.

For informasjon om medlemsmøter og annen aktivitet i lokallaget, se fanen "Medlemsaktivitet" og følg med på epost. Vi inviterer også DEG til  å bidra, og det er mulig å søke økonomisk støtte til arrangement fra lokalforeningen. Hvis du har ønsker eller tips for tema til medlemsmøter eller seminar, ta kontakt med en av oss i styret.

Styret i NPF Sør-Trøndelag består av engasjerte styremedlemmer, vararepresentanter og studentrepresentanter. Ta gjerne kontakt ved eventuelle spørsmål eller innspill til styret. 

Ønsker du å utvikle et prosjekt eller arrangere et arrangement som fremmer psykologfaglig kunnskap, men mangler økonomiske midler til å gjennomføre? 

Her har vi samlet navn og informasjon om psykologspesialister som tar på seg veiledning av psykologer. Om du ønsker å stå på lista, send informasjon om deg selv til SorTrondelag@psykologforeningen.no

Navn på tillitsvalgte finnes på «Min side». Dersom opplysningene ikke stemmer, gi beskjed til marthe@psykologforeningen.no  og gjerne styret i lokalavdelingen SorTrondelag@psykologforeningen.no  eller ved sekretær.

Informasjon om kollegastøtte og kontaktinformasjon kollegastøtter.

Oversikt over medlemsaktivitet i regi av lokalforeningen

Aktuelle lenker.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.