Hordaland

Velkommen til Hordaland lokalavdeling sin oppslagsside.

Hordaland er landets nest største lokalavdeling med rundt 1400 medlemmer. Rundt 400 er studenter.

Hordaland lokallag vil informere medlemmene om aktiviteter i foreningen gjennom disse nettsidene, samt vår Facebook-side. På denne oppslagssiden finner du kunngjøringer på vegne av styret, opplysninger vedrørende tillitsvalgte, kollegastøtte, veiledere, og annen aktuell informasjon. Møtereferater er tilgjengelige på forespørsel.

Styret i lokalavdelingen består av 13 personer. Styret blir valgt under Årsmøtet, som holdes hvert år i januar. Styret er opptatt av å ivareta interessene til medlemmene i Hordaland lokallag, samt støtte faglige utvikling og profesjonell bevissthet. I tillegg er vi opptatt av å representere en sosial og støttende arena for medlemmene i regionen.

Forumet vårt på Facebook er hyppig besøkt. På forumet får dere fortløpende nyttig informasjon og anledning til å stille spørsmål. Oppdatert antall medlemmer på Facebook-gruppen vises under ikonet til høyre. 

Årsmøtepapirer

Vi ønsker å etablere bedre møteplasser for tillitsvalgte i vårt område for at tillitsvalgte kan utveksle erfaringer og støtte hverandre. 

For å presentere kurs på denne siden kan du sende mail til styret:  psykologforeningenhordaland@gmail.com

Kontakt oss for å få tilsendt referater.

Kollegastøtte er et gratis tilbud til alle medlemmer i Norsk Psykologforening. 
Hensikt med kollegastøtteordningen er å bistå medlemmer som er i en vanskelig situasjon i kraft av sitt profesjonelle virke, og som kan ha nytte av en kollegial samtale. Kollegastøtter kan også bistå medlemmer i drøfting av fagetiske problemstillinger. 

Du velger selv hvilken kollegastøtte du ønsker å prate med, og du tar selv direkte kontakt med kollegastøttene direkte for å sette opp avtale. 

Psykologspesialister som kan tilby veiledning.

Her legges det ut høringsuttalelser som NPF Hordaland lokalavdeling har skrevet. 

Her legges det ut informasjon fra Seniorforum Hordaland.

Antall følgere, mars 2021: 565

Kollegastøtte

Hordaland lokallag har kollegastøtte for medlemmer som har behov for å drøfte faglige og etiske problemstillinger. Les mer om kollegastøtte.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.