Aktuelt

Les om aktualiteter fra Hedmark lokalavdeling.

NPF Hedmark samlet i overkant av 60 medlemmer til vårseminar med Didrik Heggdal den 14. april 2016. Seminaret ble holdt på Hamarstua spiseri på Domkirkeodden. 

Lene Engen Kleppe deltok 8.februar på ledersamling i Psykologforeningen som stedfortreder for vår leder Ingvild K.Moen.

Årsmøtet for 2016 ble også i år kombinert med en temakveld.Denne gangen var president i Norsk Psykologforening Tor Levin Hofgaard invitert for å si noe om foreningens arbeid og tanker omkring "pakkeforløp".

Det ble et spennende medlemsmøte den 19.11.2015 for alle de oppmøtte da de juridiske sidene ved psykologers arbeid – sett utenifra, var tema for dagen. 

Torsdag 12.03.15 gikk årets marsseminar av stabelen. Det hele foregikk på Hamarstua spiseri, hvor over 50 medlemmer tok turen både fra Hedmark og Oppland. 

Lene deltok på ledersamling i Ingvilds sted, på Høyres Hus i Oslo 9.februar. Her var det representanter fra alle lokallag tilstede, i hovedsak lederne i lokallagene. 

NPF Hedmark arrangerte årets medlemsmøte 16. oktober i kommunestyresalen i Hamar. Forebygging, som også var temaet på fjorårets møte, ble tatt med videre inn i årets møte med tittelen «Psykisk helse: Å forebygge mer for å reparere mindre». 

Styrets leder, Heidi Wittrup Djup, gikk før sommeren av etter å ha ledet lokalavdelingen i to år. 

NPF Hedmark er stolte over at tre representanter fra Hedmark ble valgt inn i spesialistutvalgene. 

Hedmark marsseminaret

Årets marsseminar ble avholdt på Hamarstua spiseri 27.03.2014. Det var rekordstor deltagelse med 75 medlemmer fra Hedmark og Oppland som møtte for faglig påfyll og gode samtaler med kolleger. 

Møte med Gisken Holst

NPF Hedmark arrangerte temakveld om fagetikk, rolle og profesjon i forbindelse med vårt årsmøte, 30. januar 2014. Leder av Fagetisk råd, Gisken Holst, tok turen ens ærend fra Bergen for å delta, og gav uttrykk for å sette stor pris på invitasjonen. 

Årets lederkonferanse ble gjennomført i Sandefjord 5.-6. juni. Landsmøtesakene ble diskutert med fokus på spesialistutdanningen og nytt hovedsatsingsområde. Heidi og Lene deltok fra styret. Referat kan leses ved innlogging på "Mine medlemsider".

23. januar ble det for første gang gjennomført ledersamling i regi av NPF Hedmark.

Landsmøtet 2013

Vi var en gjeng på fire som reiste av sted til Sandefjord tirsdag ettermiddag som delegater for NPF Hedmark, nemlig Heidi Wittrup Djup, Ingvild Knutsen Moen, Line Lysbakken og Lene Engen. 

Kollegastøtteordningen er et gratis tilbud til psykologer som står i en situasjon hvor man av ulike grunner føler seg utrygg som profesjonell. 

Det ble satt rekord i antall påmeldte da NPF Hedmark inviterte til høstens medlemsmøte om forebyggende arbeid for barn og unge, torsdag 17. oktober på Sagatun brukerstyrt senter. 

På NPF Hedmarks medlemsmøte 17. oktober 2013, ble det foretatt valg av delegater til NPFs Landsmøte 2013. 

14. mars 2013 gjestet Einar Øverenget Hamar og Domkirkeodden med sitt foredrag: "Frihet, autonomi og selvfølelse". Her er referatet.

Rune Frøyland tegner og forklarer

Slik lød oppfordringen fra Rune Frøyland da NPF Hedmark inviterte til Temakveld om individuelle lønnsforhandlinger og revisjonen av NPFs spesialistutdanning.

Da er vi godt inne i et nytt styreår, og etter nylig avviklet årsmøte så er det klart at NPF Hedmark går inn i 2013 med et større styre enn på lang tid. Første styremøte avholdes 21. februar, hvor nytt styre vil konstitueres. 

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.