Seniorforum 60+

Seniorforum 60+ er et åpent faglig og sosialt forum for erfarne psykologer fra 60 år, både de som er i jobb og de som er pensjonert.

Formålet er å skape et faglig møtested og belyse aktuelle psykologiske tema gjennom innlegg og diskusjon.

Vi har hatt fire møter i året, fire kvelder fra kl. 18:30 til ca. kl. 20:30 i lokalene til Norsk psykologforening i Kirkegata 2, Oslo.

Møtene starter med et faglig innlegg og etterfølges av diskusjon og sosialt samvær med enkel servering. Foredragene kommer i stand etter deltakernes ønsker og forslag.

Møteinformasjon sendes ut etter vår e-postliste.

Seniorforums kontaktperson: Rita Svendsen. E-post  svendsenrita1@gmail.com , tlf. 932 35 860.

Møte i november

På grunn av koronasituasjonen er det blitt en lang pause, men nå går vi i gang igjen!

Vi inviterer til neste møte tirsdag 29. november:

Forsker emerita ved Oslo Met, Elisabeth Backe-Hansen:

«Grenser for barnevernet. For mye barnevern eller for lite? Er det mulig å finne en god balanse?

Fra kl. 18:30 til kl. 20:30 i Psykologforeningens lokaler i Kirkegata 2, Oslo.

Kontakt Seniorforum

Seniorforum 60 + drives av oss selv i samarbeid med Psykologforeningen og er avhengig av interesse og deltakelse fra kolleger over 60 år.

Ønsker du å være med å videreutvikle forumet ved å delta i styringsgruppa? Arbeidet er hyggelig og interessant. Meld fra til en av oss som er med i dag.

Styret