Bjørn Christiansens minnepris

Minneprisen deles ut hvert år som en anerkjennelse for et betydningsfullt faglig bidrag i Tidsskrift for Norsk psykologforening.

I statuttene fremheves arbeider som antas å bidra til å utvikle faget og til å gjøre psykologprofesjonen synlig på en god måte. Det stilles strenge krav til komposisjon, språklig utforming og faglig stringens.

Tidligere vinnere er:

2020: Janne Øen Hansen, Tonje Ada Brandser og Jens C. Thimm for artikkelen « Behandling av komplisert sorg – en systematisk oversikt og metaanalyse av randomiserte kontrollerte studier ». Les om vinnerne: Sorgen som er kommet for å bli .

2019: Sandra Ekelund Eidhammer, Håkon Larsen Jahr, Ines Blix og Tine Jensen for artikkelen « Traumefokusert kognitiv atferdsterapi for barn og ungdom med PTSD og kompleks PTSD ». Les om vinnerne: Minnepris for klinikknær forskning .

2018: Kristoffer Høiland for fagessayet « The Good Lives Model i behandling av personer dømt for seksuallovbrudd ». Les om vinneren:  Kunnskapsbasert, tross alt .

2017: Marit Råbu og Hanne Haavinds « ‘Hvor langt kom vi?’ Felles utforskning av bedring i siste fase av psykoterapi » og Tomas Formo Langkaas, Sverre  Urnes Johnsen, Kjersti Stenshorne, Cecilie Collin-Tiller og KariAnne R. Vrabel for bidraget « Klinisk signifikans i praksis ». Les om vinnerne:  Endringseffekt .

2016: Hallvard Føllesdal for artikkelen « Er emosjonell intelligens viktig i arbeidslivet? » Les om vinneren .

2015: Knut-Petter Sætre Langlo og Ragna Erdal-Aase for artikkelen « Testing av tegnspråklig døve med California Verbal Learning Test-II ». Les om vinnerne:  Vil ha likeverdige helsetjenester til døve .

2014: Aina Olsvold for artikkelen «‘ Jeg er som vanlig’ – Barns fortellinger om ADHD ». Les om vinneren .

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.