Melde inn saker

Det nye medlemssystemet vårt inneholder også et saksbehandlingssystem. Dette vil sikre trygg kommunikasjon med medlemmer og andre brukere av nettsiden vår, og føre til bedre sikkerhet i saksbehandlingen vår.

Det betyr at vi ønsker at du kontakter foreningen og melder inn dine saker via «Min side». Øverst til høyre på siden finner du menyvalget «Dialog», og under dette har du knappene «Ny sak», «Mine saker» og «Mine meldinger».

Velger du «Ny sak» vil du få opp et skjema hvor du skriver inn et emne og en beskrivelse av saken samt at du velger sakstype, slik at den kommer til riktig avdeling hos oss. Det er også mulig å laste opp dokumenter knyttet til saken. Når du har fylt ut alt og eventuelt lastet opp dokumenter klikker du på «Send inn» og vi mottar saken i medlemssystemet vårt.

Når du får svar vil disse både være knyttet til saken, slik at du finner dem under «Mine saker» ved å gå inn på den enkelte saken, men du vil også se alle meldinger som går mellom deg og oss under «Mine meldinger».

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.