Landsmøtet 2022

Psykologforeningens landsmøte 23.–25. november i Sandefjord.

Her kan du lese referatet fra landsmøtet i 2022.

Landsmøtet 2022

Hvem er de 100 delegatene som deltar på Psykologforeningens landsmøte? Mann eller kvinne? Og hvor jobber de? Bli bedre kjent med dem gjennom å følge grafene. 

Landsmøtet 2022

Til sammen har Tor og Rune jobbet for Psykologforeningen i 70 år. I dag ble de to hyllet for sin fremragende innsats for psykologer i Norge med hvert sitt æresmedlemskap. 

Landsmøtet 2022

– Psykisk helse må prioriteres høyere etter årevis med nedprioritering, sa president Håkon Kongsrud Skard da han åpnet Psykologforeningens landsmøte.

I nesten fire tiår har Rune Frøyland kjempet viktige kamper for norske psykologer. Denne høsten trer han av som visepresident. Med seg tar han et æresmedlemskap i foreningen.

Landsmøtet 2022

Det er nå lagt ut oppdatert versjon av sakspapirene til Landsmøtet 2022.

Landsmøtet 2022

Fristen for å melde andre kandidater til verv som velges på landsmøtet enn valgkomitéens innstilling utløp onsdag 12. oktober. Ved fristens utløp hadde det kommet inn ett forslag.

Papirbunker

Landsmøtet 2022

Her kan du laste ned beretninger og sakspapirer til landsmøtet 2022.

Landsmøtet 2022

Her er valgkomiteens innstilling til medlemmer av Sentralstyret, Fagetisk råd, Ankeutvalget for fagetiske klagesaker og Valgkomiteen i Psykologforeningen for perioden 2022-2025.

Landsmøtet 2022

Her kan du lese om sakene som legges fram på Psykologforeningens landsmøte 23.–25. november.

Landsmøtet 2022

Stiller du til valg? – Det er vi medlemmer som er Psykologforeningen, og nå kan du påvirke politikken, oppfordrer Ane Johnsen i valgkomiteen. Send dine forslag til valgkomiteen før 6. mai.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.