Landsmøtet 2013

Årstallet 2013

Psykologforeningens landsmøte i Sandefjord 20.–22. november.

Tilgang til landsmøtepapirer og godkjent referat fra Landsmøtet 2013 får du ved å logge deg inn som medlem.

Last ned referat fra Landsmøtet 2013

Her kan du bli kjent med hvem som er valgt inn i Sentralstyret i Norsk Psykologforening for landsmøteperioden 2013-16. Tor Levin Hofgaard og Rune Frøyland ble gjenvalgt til henholdsvis president og visepresident med ansvar for lønns- og arbeidsmarkedspolitikk. Birgit Aanderaa ble valgt til visepresident med ansvar for fag- og profesjonspolitikk 

Gutt med hendene til beskyttelse over hodet

”Forebygging for barn og unge” ble vedtatt som nytt hovedsatsingsområde til rungende applaus på Psykologforeningens landsmøte 21. november 2013. 

Landsmøtet i Norsk Psykologforening vedtok 21. november nytt reglement for spesialistutdanningen for psykologer. Nyordningen omfatter 10 spesialiteter og en modulbasert struktur som skal gjøre det enklere å tilpasse seg samfunnets behov. 

Drøye halvparten av delegatene på Psykologforeningens landsmøte er førstereis-delegater. Vi spurte tre av dem om hvilke forventninger de har og hvilken enkeltsak de er mest spent på utfallet av.

Halvor Kjølstad

Halvor Kjølstad

Som guttunge lærte han å banne og spille poker av drankere. Som voksen vil han gjerne bli husket for sitt bidrag til at psykologer oppfører seg ordentlig i samfunnet. Under Psykologforeningens landsmøte ble han honorert for innsatsen med æresmedlemskap. Kjølstad er én av to hedersgjester i november.

An-Magritt Aanonsen

An-Magritt Aanonsen

Ingen har sittet lenger som president i Norsk Psykologforening enn An-Magritt Aanonsen. Hennes 12 år i høvdingsetet sammenfaller med en av de største vekstperiodene for psykologer i Norge. Under innledningen av Psykologforeningens landsmøte ble hun hedret med æresmedlemskap og er en av våre to hedersgjester for november.

To barnehoder i siluett

– Det nytter å utjevne sosiale forskjeller ved hjelp av forsterket innsats i barneårene. Det var det entydige budskapet fra førsteamanuensis ved Universitetet i Stavanger, Ingeborg Foldøy Solli, under åpningen av Psykologforeningens landsmøte 20. november.

Tor Levin Hofgaard

Tor Levin Hofgaard

– Som profesjon har vi plikt til å spørre oss hvilken rolle vi skal spille i samfunnet. Det er samfunnsdialogen som gir oss legitimitet og innflytelse. Det sa president i Norsk Psykologforening, Tor Levin Hofgaard, da han hilste i underkant av 100 delegater velkommen til Psykologforeningens landsmøte i Sandefjord 20.-22. november.

Valgkomiteens forslag til valg på Landsmøtet 2013, korrigert per 23. september 2013. Endringene gjelder forslag til sammensetning av Fagetisk råd: Tor Jacob Nordgulen og Erling Garbo trekker seg, Roar Solholm går inn på fast plass. Nye vara: Vigdis Slotterøy og Tone Margrete Sørheim. Se også supplerende innstillinger fra Valgkomiteen.

Aina Holmén trekker seg som kandidat til visepresidentvervet i Norsk Psykologforening. En samlet vurdering ligger bak avgjørelsen.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.