Landsmøtet 2010

24.–26. november 2010 arrangerte Norsk psykologforening landsmøte i Sandefjord.

Psykologforeningens landsmøte ga massiv støtte til fortsatt arbeid med hovedsatsingsområdet for den neste landsmøteperioden under slagordet "Psykologisk lavterskeltibud til befolkningen i et livsløpsperspektiv."

Avstemning i landsmøtesalen. Foto: Arne Olav L. Hageberg

Avstemning i landsmøtesalen. Foto: Arne Olav L. Hageberg

Sentralstyret i Norsk Psykologforening trakk onsdag forslaget om at mastere skal kunne bli medlemmer av foreningen. Dermed fortsetter Psykologforeningen som en forening bare for psykologer.

Nora Sveaass. Foto: Arne Olav L. Hageberg

Nora Sveaass. Foto: Arne Olav L. Hageberg

Førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo, Nora Sveaass, ble 24. november utnevnt til æresmedlem i Norsk Psykologforening. Begrunnelsen er blant annet Sveaass´ arbeid for å sikre menneskerettighetsperspektivets plass i psykologfaget.

Tor Levin Hofgaard. Foto: Arne Olav L. Hageberg

Tor Levin Hofgaard. Foto: Arne Olav L. Hageberg

- Vi ha fått økende politisk gjennomslag for ideen om lett tilgjengelig psykisk helsehjelp i førstelinjen, men vi trenger mer enn ord og prosjektbaserte løsninger. Vi vil ha penger på bordet og en tydelig lovfesting av psykisk helsehjelp. Det sa president Tor Levin Hofgaard da han åpnet Psykologforeningens landsmøte i Sandefjord 24.-26. november for 96 delegater.

Psykologforeningens logo

24.-26. november 2010 gjennomførte Norsk Psykologforening sitt landsmøte i Sandefjord. Valgkomiteens forslag til sentralstyre for landsmøteperioden 2010-13 fikk tilslutning. Her kan du lese om kandidatene.

Sverdene ved Hafrsfjord. Foto: YAY Micro

 

Psykologforeningens lokalavdeling i Rogaland nominerer to kandidater fra fylket til sentralstyret for perioden 2010-2013.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.