Saker du kanskje gikk glipp av i 2018

En hund etter nyheter

Psykisk helse i skolen, personlighetsforstyrrelser og en artikkel om rett til sykmelding som nyansatt var blant de mest leste sakene på psykologforeningen.no i 2018.

Psykologforeningens nettside hadde 1 770 000 treff i 2018, en vekst på drøye én prosent sammenliknet med året før.

Til topps på leserstatistikken finner vi reportasjen  Tanker og følelser på timeplanen  der vi følger klasse 9B ved Bjøråsen skole mens elevene får undervisning om psykisk helse av psykologstudenter.

Saken ble publiser høsten 2017, men holder fortsatt stand som leserfavoritt med over 73 000 nedlastninger. Undervisningsopplegget er utarbeidet av Psykologistudentenes opplysningsarbeid for unge (POFU) i samarbeid med Mental Helse Ungdom.

De to initiativtagerne, Joakim Ebeltoft og Vilde Vollestad , ble i 2018 belønnet med Åse Gruda Skards pris for popularisering av psykologisk kunnskap.

Også videoen og artikkelen der psykologspesialist og forsker Frida Gullestad Rø gjør rede for personlighetsforstyrrelser treffer åpenbart en nerve og har vært lastet ned cirka 35 000 ganger.

Andre populære saker er videoartiklene Hva er tilknytning , Hva er psykose , Traumer og traumebehandling ,  Hvordan snakke med barn om følelser  og  Barn og traumer

Populære aktualiteter:

Populære blogger:

 

Emneord: kommunikasjon

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.