Blogger

Bokstaver som former ordet blog.

Holdninger og meninger som uttrykkes i bloggene, er ikke nødvendigvis sammenfallende med Norsk psykologforenings synspunkter. Kasuistikk skal enten være være anonymisert eller basert på samtykke fra den som omtales.

Ingvild Stjernen Tisløv er ansatt i Barne- ungdoms og familiedirektoratet. Opptatt av sosial ulikhet, barnevern, og tror på en multisystemisk tilnærming til livets små og store utfordringer. Ingvild blogger på egen vegne. Bloggen er avsluttet.

Tommy Sotkajærvi

Tommy Sotkajærvi er kommunepsykolog i Røyken og konsulent i egen virksomhet. I bloggen deler han refleksjoner om individ og samfunn. Tommy blogger på egne vegne. Bloggen er avsluttet.

Kristin Andreassen Eides er ansatt som psykolog hos skolesjefen i Vestby kommune og blogger på egne vegne fra oppvekstsektoren. Bloggen er avsluttet.

Rune Flaaten Bjørk

Rune Flaaten Bjørk blogger på egne vegne om blant annet forebygging, kommunepsykologi og barn og unges psykisk helse. Han har jobbet i psykisk helsevern for barn og unge og Bærum kommune og er nå universitetslektor ved Universitetet i Oslo.

Gule blomster i hvit vase

Psykologer som jobber i somatikken eller er opptatt av klinisk helsepsykologi, har organisert seg i en egen faggruppe.  Gå til våre sider om klinisk helsepsykologi .

Jordkloder i forskjellige farger

Foreningen for interkulturell psykologi (FIP)  er en interesseforening under Norsk psykologforening. Bloggen tar for seg temaer i skjæringspunktet mellom psykologi, kultur og samfunn.

Lene Sommerseth Hansen

Lene Sommerseth Hansen byr på refleksjoner fra sin jobb som kommunepsykolog i Vågan kommune i Lofoten. Bloggen er avsluttet.

Mats Larssen

Mats Larssen er konserntillitsvalgt for Helse Sør-Øst og karakteranalytiker og blogget fra spesialisthelsetjenesten. Bloggen er avsluttet.

Heidi Tessand

Heidi Tessand er spesialist i samfunnspsykologi med erfaring fra både kommunen og spesialisthelse. Heidi tok utgangspunkt i mediene når hun velger tema. Bloggen er avsluttet.

 

Birgit Valla blogget som kommunepsykolog, ansatt i Stange kommune i Hedmark, i Virksomhet Barn og Familie. Bloggen er avsluttet.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.