Kurs

Vil du lære mer om arbeid med barnevern?

Valgfritt program i Psykologfaglig arbeid med barn og unges omsorgsbetingelser (barnevern) har planlagt oppstart i september.

Programmet skal gi økt kunnskap om forvaltning av relevant lovverk og psykologisk kunnskap i en barnevernfaglig sammenheng, i tillegg til å øke kompetansen om barnevernsundersøkelser, vurderinger og tiltak.

Første samling er 23.–24. september 2021. Der lærer du blant annet om holdninger til barnevernet, psykologrollen i barnevernet og hvordan du skal forholde deg til lovverket.

Arbeidet med barns omsorgsbetingelser retter seg mot barnet/ungdommen, omsorgsgivere, systemet rundt og forvaltningen på ulike nivåer.

For å starte på dette valgfrie programmet må du ha fullført alle de fire samlingene i fellesprogrammet og de obligatoriske kursene til spesialitetene i barne- og ungdomspsykologi, voksenpsykologi, familiepsykologi eller samfunn- og allmennpsykologi.

Psykologspesialister kan søke opptak til kursene som vedlikeholdsaktivitet. Da stilles det ikke krav til praksis og veiledning. Kursleder er Bernadette Christensen.

Påmeldingsfristen er 19. august 2021.

Her finner du mer informasjon og kan melde deg på programmet .

Emneord: barnevern

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.