LHBT-nettverk for psykologer?

Toalettdører

Hva bør psykologer vite om kjønnsidentitet og kjønnsmangfold? Møt  Tove Lundberg , som er med i den svenske psykologforeningens LHBT-nettverk.

Har norske psykologer nok kunnskap om LHBT? Forkortelsen står for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner. Noen psykologer mener at klientens seksuelle orientering ikke er av interesse, og noen klienter opplever også at psykologen syns det er uinteressant. Derfor gruer noen LHBT-personer seg for å snakke om det som kan være vanskelig med psykologen sin. 

Hva bør psykologer vite om kjønnsidentitet og kjønnsmangfold? I Sverige har ordboka et tredje pronomen"hen", og Facebook har 70 kategorier for kjønn i tillegg til mann og kvinne! 

Vi inviterer Psykologforeningens medlemmer til møte onsdag 25. november kl.18.00-20.00 for å diskutere behov for et LHBT-nettverk, og hva det, i så fall, skal bidra med. Møtet foregår i Psykologforeningens lokaler i Kirkegata 2. Det blir servert pizza og budt på vin. 

Tove Lundberg , som er med i den svenske psykologforeningens LHBT-nettverk, vil innlede om hvordan deres nettverk er organisert, hvilke erfaringer de har gjort, hvilke diskusjoner de har, og hvilke saker de arbeider med.

Velkommen! 

Hilsen 

Anbjørg Ohnstad             Silje-Håvard Bolstad             Tove Beate Pedersen

Send mail til tove@psykologforeningen.no om at du kommer, slik at vi kan dimensjonere bevertningen riktig.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.