Telemark

Velkommen til Telemark lokalavdeling sin hjemmeside. Hjemmesiden er laget for at du som er medlem av Norsk psykologforening, og som bor eller jobber i Telemark, skal få mest mulig glede av din lokalavdeling. Du kan også finne oss på Facebook i gruppen " Psykologer i Telemark ".

Her vil det ligge aktuelle og tidligere aktuelle artikler, linker, informasjon om presentasjoner etc

Oversikt over våre fremtidige møter og arrangementer. For mer/oppdatert informasjon over hva som rører seg se også  Facebook-sidene våre .

Referat fra våre årsmøter og styreseminarer, samt årsberetningen/årsmeldingen finner du her. Dersom du ønsker referat fra våre styremøter vennligst ta kontakt med sekretær Mari B. Karlander på maribkarlander@gmail.com

Oppdatert november 2021

Hovedoppgaven til valgkomiteen er rekruttering til styret og andre tillitsverv. 

Oppdatert februar 2022

Som medlem i Telemark lokalavdeling kan du ta kontakt med kollegastøttegruppen dersom du opplever at du på grunn av din jobb som psykolog havner i en faglig eller personlig belastende situasjon, og trenger råd/støtte. Hensikt med kollegastøtteordningen er å bistå medlemmer som er i en vanskelig situasjon i kraft av sitt profesjonelle virke, og som kan ha nytte av en kollegial samtale.

Medlemmer i forhandlingsutvalget for Telemark lokalavdeling er Simen Hiort Sulejewski.

Aktuelle lenker.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.