Oslo

Velkommen til hjemmesiden til Oslo lokalavdeling av Norsk psykologforening (NPF).

Lokalavdelingen er den største i NPF. Vi har over 2000 medlemmer, noe som utgjør ca 25 prosent av Norges psykologer. Vi samordner foreningens aktivitet og ivaretar lokalt medlemmenes medbestemmelse i foreningen gjennom landsmøte-forberedelser og valg av delegater til landsmøtet. Vi fungerer også som høringsinstans og skal ellers ivareta medlemmenes faglige og økonomiske interesser. Styret i lokalavdelingen består av 12 personer, det samme antall kan avdelingen sende til NPFs landsmøte. Disse blir valgt av årsmøtet, og skal ivareta interessene til Oslo-psykologene. Oslo lokalavdeling vil informere medlemmene om sin aktivitet gjennom blant annet via disse nettsidene. 

Oslo lokalavdeling støtter diverse medlemssarangementer og møter med økonomisk støtter. Informasjon og retningslinjer  om dette finner du her

NB! For å få tilgang til referater og brev fra presidenten, må du være innlogget som medlem.

Årsmøtet blir avholdt i Norsk Psykologforenings hus, Kirkegata 2.

 Visepresident Hanne Indregard Lind kommer og snakker om: "Penger, bygg og pasientbehandling i spesialisthelsetjenesten"

Det blir servert tapas mm fra kl. 18.30 – 22.00,

bruk da anledningen til å mingle med kolleger i Kirkegata etter årsmøtet!

Påmelding - frist 27. mars kl. 18.00

Studenter er også hjertelig velkomne!

Oslo Psykologforening og Norsk barne- og ungdomspsykiatrisk forening inviterer til debatt om skolens utvidede rolle i barns liv med mer stillesitting og teoritung læring. Det har ikke gitt bedre skoleresultater. 

Osloaktuelt Tidligere aktuelt

På vegne av Oslo NPF styret reiser leder Birgit Aanderaa, Jonas Leversen, Halvor Stavland og Anna Børselien Kildal som landsmøtedelegater fra Oslo.

Det skal også velges 7 delegater og 2 vara, så kryss av for inntil 9 personer. Det er mange spennende saker på årets landsmøte, så hvilke kandidater du stemmer inn vil gjøre en forskjell. Denne presentasjonen av kandidatene vil også ligge inne i det elektroniske valget til Oslo lokalavdeling med bilde av kandidatene. Se nærmere på landsmøtesakene også, ligger på nettsiden til Psykologforeningen! Send gjerne inn mail til Oslo lokalavdeling hvis du har synspunkter på sakene.

Godt valg!

2022 ER LANDSMØTEÅR!

Mandag 17. oktober kl. 18 - 22 blir det medlemsmøte i Psykologforeningens lokaler i Kirkegata 2.

Det blir presentasjon av landsmøtesaker og tapas med drikke!

Vil du bli delegat? Send inn en tekst på denne lenken her innen 29.9:  Jeg ønsker å være landsmøtedelegat LM2022  Kandidater til landsmøtedelegatene kan få presentere seg på medlemsmøtet! 

Psykologmedlemmer og studentmedlemmer kan melde seg på innen 10. Oktober på denne lenken:  Påmelding medlemsmøte 17. oktober

Høstfest på Tårnet kulturarena 24. september kl 18.

Kjære Oslos Npf-medlemmer. Meld dere på denne flotte festen 24/9. Det blir servert deilig mat og drikke med kulturelle innslag og taler. Etterpå drar en av byens beste DJ´er, Paal Mangerud, igang og vi satser på et yrende dansegulv inn i nattens sene timer. Frist 1/9, påmeldingsavgift 150 kr. Du må være registrert som medlem i Oslo. Påmelding her

https://www.deltager.no/register/#/Hostfest2022

Oslo Psykologforenings årsmøte

Norsk psykologforenings hus, Kirkegata 2

Det servers tapas mm fra kl. 18.30 - 22.00, bruk anledningen til å mingle med kolleger i Kirkegata etter årsmøtet. President Håkon Skard innleder til dialog med innlegget "Medlemsdemokrati i Norsk psykologforening"

Påmelding - frist 20. april kl. 18.00.

 

Studenter er også hjertelig velkomne!

Ved interesse for å delta i Oslostyret som studentrepresentant ta kontakt med Noah L. L. Skullestad  som er med i Studentpolitisk utvalg for UiO, eller leder av Oslostyret Birgit Aanderaa

Det har lenge vært et ønske fra Psykologforeningen sentralt å ha mer kontakt med medlemmene av foreningen, og vi inviterer derfor til medlemsmøte den 15. mars fra kl 18:00-20:00.

President Håkon Skard kommer på Osloavdelings årsmøte på zoom og forteller om hvordan foreningen har jobbet inn mot stortingsvalget.

Kontakt med en kollegastøtte har vist seg å være til god hjelp for å komme videre i yrkeslivet.

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer av NPF i Oslo dør. Ved dødsfall ønsker vi derfor at leder for lokalavdelingen kontaktes på telefon ‭+47 917 12 983.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f. eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter, arrangementer for å rekruttere tillitsvalgte etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til  Nina Haarklou . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering og kortfattet rapport fra møtet i ettertid.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.