Akershus fremmer Tommy Sotkajærvi som presidentkandidat

Psykologspesialist Tommy Sotkajærvi stiller som presidentkandidat

Akershus lokalavdeling er svært stolte over å nominere psykologspesialist Tommy Sotkajærvi som kandidat til presidentvervet. 

Akershus lokalavdeling mener at psykologspesialist Tommy Sotkajærvi er den beste kandidaten til presidentvervet fordi han er en person med brennende engasjement for faget og for Psykologforeningen. Han er en særdeles god formidler, nettverksbygger og har et smittende engasjement. Vi har tro på at han når frem med budskap som er viktige for oss som forening.

Tommy Sotkajærvi er en samlende kandidat. Han har bakgrunn som omfavner mange områder psykologer jobber på.

Han har jobbet i spesialisthelsetjenesten der han hadde verv som foretakstillitsvalgt. Han kjenner utfordringene der og er engasjert i å gjøre noe med dem. Han er spesialist i samfunnspsykologi og opptatt av de store linjene og anvendelse av psykologisk kunnskap for å løse viktige samfunnsutfordringer.

Sotkajærvi er oppvokst i Finnmark, har samiske røtter og har erfaring fra å jobbe som psykolog i distrikts-Norge. Samtidig har han også erfaring fra det å jobbe på det sentrale østlandet. Dette er nyttig når man skal lede Psykologforeningen som skal representere psykologer fra hele landet med de ulike utfordringer som vil finnes avhengig av hvor man bor og jobber.

Tommy Sotkajærvi har bakgrunnen, egenskapene, evnen og viljen som skal til for å være en god president.

Se mer informasjon i artikkelen i Psykologtidsskriftet "Akershus foreslår ny presidentkandidat" .

Få informasjon om arrangementer og relevante nyheter om det som rører seg i lokalavdelingen.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f.eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til leder Joan Sigrun Nygard, email: joansigrun@hotmail.com . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering i ettertid.

Akershus lokallag har kollegastøtte for medlemmer som har behov for å drøfte faglige og etiske problemstillinger. Les mer om kollegastøtte .

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.