Aktuelt

Akershus lokalavdeling av Norsk psykologforening har gleden av å invitere til årsmøte torsdag 16. januar klokken 18.30. Psykologforeningens nye president Håkon Skard kommer! Etter det formelle årsmøte-programmet legger vi opp til uformelt samvær med bespisning der du kan bli bedre kjent med Håkon Skard, oss i styret og andre medlemmer av lokalavdelingen.  

Sted: Kirkegata 2A (lokalene til Norsk psykologforening)

Akershus lokalavdeling har denne våren ønsket å sette klimapsykologi på dagsorden i Norsk psykologforening. Vi mener det er på høy tid at også Psykologforeningen støtter opp under Akademikerne, som i sitt policydokument anerkjenner klimaendringene som den største trussel mot helse i verden. 

Kaja Asbjørnsen Betin

Kaja Asbjørnsen Betin er vinneren av Den Store Inspirasjonsprisen 2018.

Psykologspesialist Tommy Sotkajærvi stiller som presidentkandidat

Akershus lokalavdeling er svært stolte over å nominere psykologspesialist Tommy Sotkajærvi som kandidat til presidentvervet. 

Vi har gleden av å invitere til årsmøte torsdag 17. januar klokken 18.00. På årsmøtet har du mulighet til å bli kjent med hva vi i lokalavdelingen jobber med. Du kan også være med å påvirke det arbeidet vi gjør!

Sted: Kirkegata 2A (lokalene til Norsk psykologforening)

Didrik Heggdal

Didrik Heggdal er vinneren av Den Store Inspirasjonsprisen 2017.

Vi har gleden av å invitere til årsmøte 11. Januar. På årsmøtet har du mulighet til å bli kjent med hva vi i lokalavdelingen jobber med. Du kan også være med å påvirke det arbeidet vi gjør!

Sted: Kirkegata 2A (lokalene til Norsk psykologforening)

Rune Frøyland

Rune Frøyland er vinneren av Den Store Inspirasjonsprisen 2016.

President Tor Levin Hofgaard kommer! Kommer du? Møtet holdes 12. januar 2017 kl. 18.00 i Norsk psykologforening sine lokaler i Kirkegata 2, Oslo. Det blir lett bevertning. Alle medlemmer er velkommen!

Arnhild Lauveng

Arnhild Lauveng er vinneren av Den Store Inspirasjonsprisen 2015. 

Heidi Tessand

Heidi Tessand

Hun er en energieksplosjon og diskré multitasker. Jeg møter henne over en øl på Kulturhuset en guffen ettermiddag i januar. 

Møtet holdes 28. januar 2016 kl. 18.00 i Norsk psykologforening sine lokaler i Kirkegata 2, Oslo. Vi overrekker også Den Store Inspirasjonsprisen for 2015 til vinneren. Det blir lett bevertning, vin og mineralvann. Alle medlemmer er velkommen!

Judith van der Weele

Judith van der Weele

Judith van der Weele er vinneren av Den Store Inspirasjonsprisen 2014. 

Møtet holdes 28. januar 2015 kl. 18.00 i Norsk Psykologforening sine lokaler i Kirkegata 2, Oslo. Det blir lett bevertning, vin og mineralvann. Alle medlemmer er velkommen!

Belinda Ekornås

Belinda Ekornås

Belinda Ekornås er vinneren av Den Store Inspirasjonsprisen 2013. Dette ble kunngjort på lokallagets årsmøte 12.02.14. 

Møtet holdes 12. februar 2014 kl. 18.00 i Norsk Psykologforening sine lokaler i Kirkegata 2, Oslo. Det blir lett bevertning, vin og mineralvann. Alle medlemmer er velkommen!

Anne Marie Fosse Teigen

Anne Marie Fosse Teigen

Anne Marie Fosse Teigen er vinneren av Den Store Inspirasjonsprisen 2012. Dette ble kunngjort på lokallagets årsmøte 31.01.13. Fosse Teigen er spesialist i klinisk psykologi med fordypning i familiepsykologi.

10. februar 2012 holdt Per Isdal, vinneren av Den store psykologprisen 2011, et storslått foredrag på litteraturhuset under temaet: "Smittet av vold - Hva gjør psykologjobben med meg? Om hvordan terapeuter kan bli "syke" av arbeidet med lidelse, smerte og elendighet. Om sekundærtraumatisering, compassion fatigue og utbrenthet i psykologyrket."

Få informasjon om arrangementer og relevante nyheter om det som rører seg i lokalavdelingen.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f.eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til leder Joan Sigrun Nygard, email: joansigrun@hotmail.com . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering i ettertid.

Akershus lokallag har kollegastøtte for medlemmer som har behov for å drøfte faglige og etiske problemstillinger. Les mer om kollegastøtte .

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.