Årsmøter

Vi har gleden av å invitere til årsmøte torsdag 17. januar klokken 18.00. På årsmøtet har du mulighet til å bli kjent med hva vi i lokalavdelingen jobber med. Du kan også være med å påvirke det arbeidet vi gjør!

Sted: Kirkegata 2A (lokalene til Norsk psykologforening)

Vi har gleden av å invitere til årsmøte 11. Januar. På årsmøtet har du mulighet til å bli kjent med hva vi i lokalavdelingen jobber med. Du kan også være med å påvirke det arbeidet vi gjør!

Sted: Kirkegata 2A (lokalene til Norsk psykologforening)

President Tor Levin Hofgaard kommer! Kommer du? Møtet holdes 12. januar 2017 kl. 18.00 i Norsk psykologforening sine lokaler i Kirkegata 2, Oslo. Det blir lett bevertning. Alle medlemmer er velkommen!

Møtet holdes 28. januar 2016 kl. 18.00 i Norsk psykologforening sine lokaler i Kirkegata 2, Oslo. Vi overrekker også Den Store Inspirasjonsprisen for 2015 til vinneren. Det blir lett bevertning, vin og mineralvann. Alle medlemmer er velkommen!

Møtet holdes 28. januar 2015 kl. 18.00 i Norsk Psykologforening sine lokaler i Kirkegata 2, Oslo. Det blir lett bevertning, vin og mineralvann. Alle medlemmer er velkommen!

Møtet holdes 12. februar 2014 kl. 18.00 i Norsk Psykologforening sine lokaler i Kirkegata 2, Oslo. Det blir lett bevertning, vin og mineralvann. Alle medlemmer er velkommen!

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.