Regionale tariffkurs i KS-området 2022

Vil du lære mer om lokale forhandlinger? Tillitsvalgte i Akademikerne kommune kan delta gratis på regionale tariffkurs.

Deltakelse på kursene er gratis. Utgifter i forbindelse med reise, opphold og eventuelt dekning av tapt arbeidsinntekt må avklares med Psykologforeningen i forkant. Frist for innsendelse av reiseregning er 30 dager etter kurset. Det bes om påmelding til kurset som arrangeres nærmest hjemstedet/arbeidsstedet ditt. Deltakelse på kurs andre steder i landet må avklares med Psykologforeningen i forkant.

For program og påmelding:  https://akademikerne.no/kurs-og-konferanser/regionale-opplaeringskonferanser-for-kommunal-sektor

En automatisk bekreftelse blir sendt etter påmelding.

31. mai Oslo/digitalt Sendes fra Felix konferansesenter
01. juni Tromsø Clarion The Edge