Tariffkonferanser for tillitsvalgte i stat 2022

I etterkant av tariffoppgjøret 2022, vil Akademikerne gjennomføre sine årlige kurs med informasjon om utfallet av årets sentrale tariff-forhandlinger.

Det vil også gis en innføring i Akademikernes lønns- og forhandlingssystem. Vi vil gjennomgå i Hovedtariffavtalens relevante bestemmelser for deg som tillitsvalgt i lokale forhandlinger, og vi vil i tillegg belyse hvilket handlingsrom dere har lokalt.

Mer informasjon og lenke til påmelding finnes her:

Konferanser i 2022

Deltakelsen på kursene er gratis. Utgifter i forbindelse med reise og opphold og eventuelt dekning av tapt arbeidsinntekt, må avtales med egen medlemsforening.

Slike utgifter skal etter avholdt kurs sendes egen medlemsforening for refusjon. Frist for innsendelse av slike utgifter er 30 dager etter kurset.
Reiseregningsskjema fra egen medlemsforening benyttes.

Det bes om påmelding til det kurset som arrangeres nærmest hjemstedet/arbeidsstedet.

Påmelding snarest mulig.

En automatisk bekreftelse blir sendt etter påmelding.

31. mai Oslo/digitalt Sendes fra Nationaltheatrets konferansesenter
1. juni Tromsø Radisson Blu Hotel Tromsø