Nettbasert introduksjonskurs for tillitsvalgte

Psykologforeningen har i samarbeid med Akademisk Studieforbund  utviklet et nettbasert introduksjonskurs for tillitsvalgte. 

Kurset er ikke ment å erstatte våre vanlige femdagers grunnkurs, men er en liten forsmak og en starthjelp for nye tillitsvalgte. De som skal på femdagers grunnkurs må ha gjennomført det nettbaserte introduksjonskurset før de kommer.

Kurset tar for seg ulike sider ved det å være tillitsvalgt. Blant annet kommer vi inn på tillitsvalgtrollen, fagforeningenes rolle i Norge, rettigheter en har som tillitsvalgt, samarbeid, medbestemmelse og forhandlinger samt litt om arbeidsmiljøloven og forhandlingssystemene.

Kurset er beregnet å ta omtrent én arbeidsdag. De fleste tillitsvalgte vil ha rett til fri med lønn for å gjennomføre kurset, da det er en del av vår organiserte tillitsvalgtopplæring. Også medlemmer som ikke er tillitsvalgte kan ta dette kurset, dersom de ønsker å vite mer om de ovennevnte temaene.

Hvis du ønsker å få tilgang til introduksjonskurset kan du sende en epost om dette til forhandlingsavdelingen på ja@psykologforeningen.no.

Hvis du allerede har fått brukernavn og passord kan du gå direkte til kurset her .

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.