Hvordan veilede i konsulentsyklus?

03.11.2022
Geir Kalstad
500,00 for medlemmer
500,00 for ikke medlemmer
29.09.2022

Å skrive og å få godkjent konsulentsyklus

Konsulentsykluser:

Ett relativt nytt krav i spesialiteten er at psykologen skal skrive konsulentsykluser (beskrivelse og drøfting av et helt organisasjonspsykologisk oppdrag) som veileder skal veilede og vurdere. Hensikten med dette kravet er at psykologen demonstrer (spesialist)kompetanse. Det har vist seg at mange psykologer sliter med dette kravet og det synes også som veiledere har utfordringer både med å veilede skrivingen, og vurderingen av konsulentsyklusbeskrivelsene.

Tildelingskomiteen for det europeisk spesialistsertifikatet for arbeids- og organisasjonspsykologi (S-NAC W&O) har utviklet dette kurset som er rettet mot å gjøre veiledere bedre i stand til å arbeide med konsulentsykluser. Kurset gjennomføres på zoom torsdag 3. november fra kl 0900 - 1200.

Målet med kurset er at dere som veiledere skal kunne:

• Forstå og forklare hensikten med og hva det betyr å skrive en konsulentsyklus
  • Være i stand til å gi god veiledning mht. til å skrive og vurdere konsulentsykluser.

Bonuseffekt

Dersom du som spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi/organisasjonspsykologi ønsker å søke det europeiske spesialistsertifikatet vil kurset gjøre det enklere for deg selv å skrive en konsulentsyklus (det eneste du trenger utover din spesialistutdanning for å kvalifisere for dette sertifikatet).
Kurset vil inneholde korte presentasjoner om kompetansene en konsulentsyklus består av. Eksempler på konsulentsyklusbeskrivelser og trening på å evaluere disse beskrivelsene.

Kursholder:

.

Kurset godkjennes som godkjennes som 3 timer vedlikeholdskurs for psykologspesialister.

.

Tid: 3. november 2022 kl 0900 - 1200

Sted: Digitalt på zoom, invitasjon til zoom kommer til de påmeldte i god tid før kurset

Pris: NOK 500,-

Kurs: 10022, Hvordan veilede i konsulentsyklus?

- Forstå og forklare hensikten med og hva det betyr å skrive en konsulentsyklus
- Være i stand til å gi god veiledning mht. til å skrive og vurdere konsulentsykluser.

Bonuseffekt:
Kursholder: Geir Kalstad, spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Han har jobbet med organisasjonsutvikling, lederutvikling, ledergruppeutvikling og individuell lederveiledning i 25 år i en rekke nasjonale og internasjonale organisasjoner. Geir er veileder for psykologer som går spesialiseringsprogrammet i organisasjonspsykologi (IAP), og har veiledet flere psykologer tidligere på konsulentsykluser. Tidligere arbeidssteder: AFF (Administrativt forskningsfond ved NHH) og Conforte. I dag partner i Authentica AS.

Sted: Digitalt kurs på zoom, invitasjon til zoom kommer til de påmeldte i god tid før kurset.
Tid: 3. november 2022 kl 09:00 - 12:00
Pris: NOK 500,-