Halstead Reitan metoden - påbygningskurs

11622
16.09.2022
16.09.2022
1
8
Oslo
Rune Raudeberg og Jarle Fehn
3.700,00 for medlemmer
3.700,00 for ikke medlemmer
12.08.2022

Logg deg inn for å få medlemspris

Målgruppe

Kursets målgruppe er psykologer som allerede behersker administrasjon av Halstead-Reitan Testbatteri, og som har behov for å lære mer inngående om tolkning av testresultatene.

Målsetting

Avansert bruk av Halstead-Reitan Testbatteri.

Etter kurset

Etter endt kurs kan deltakeren bruke tre ulike normsystemer og kjenner styrke og svakhet ved de ulike normsett. Deltakeren kan basert på testresultatet angi om det er en skade eller sykdom i hjernen, og angi grad av sikkerhet. Videre om hvilken del(er) av hjernen som er mest affisert, særlig med vekt på lateraliserte funn. Ut fra testresultater, analyser av disse og data fra sykehistorie skal kursdeltaker kunne identifisere hvilken sykdom eller skade som er mest sannsynlig årsak.

Kursinnhold

Gjennomgang av ulike skåringssystemer, normsett og tolkningsregler. Hvordan knytte testresultater til bestemte anatomiske strukturer i hjernen. Hvordan beskrive testresultatene i journal og tolkningen som ligger til grunn for resultatet. Hvordan gradere sikkerhet av konklusjoner. Hvordan bruke metoden i sakkyndighets- eller rettsaker. Aktuelle supplerende metoder vil bli presentert og drøftet.

Undervisningsmetode

Plenumsforedrag, gruppeoppgaver og kasus-drøftinger. Deltakerne kan ta med egne testresultater for drøfting, forutsatt tillatelse eller anonymisert. 

Tid

kl 0900-1700 

Kurset godkjennes som vedlikeholdsaktivitet med 16 timer.

Avmeldingsfrist 5 uker før kursstart

Kurs: 11622, Halstead Reitan metoden - påbygningskurs


Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.