Psykologfaglig arbeid med barn, unge og familier
Psykologfaglig arbeid med barn, unge og familier i risiko

22.09.2022
23.09.2022
Anne-Kristin Imenes
05.08.2021

Samling 3: Psykologfaglig arbeid med barn, unge og familier i risiko

Målet for denne samlingen er å få økt kunnskap om barnet i sitt omsorgssystem, barn som pårørende og risikovurderinger knyttet til barnet og dets omsorgssituasjon.

• Ha kunnskap om hvordan foreldres psykiske helse og fungering påvirker barn, og hvilke sårbarhetsfaktorer man skal være oppmerksom på hos barn av psykisk syke og/eller volds og/eller avhengighetsproblematikk?
  • Ha økte ferdigheter i å vurdere risikofaktorer i barnets omsorgssystem

Du melder deg kun på til 1. samling, du vil da automatisk være påmeldt alle 4 samlingene i dette programmet.

Psykologspesialister kan søke om å på delta på hele, eller deler av det valgfrie programmet som vedlikeholdsaktivitet, da stilles ikke krav til praksis og veiledning. Søknad sendes kurs@psykologforeningen.no . Vi gjør oppmerksom på at deltakere som skal ha programmet til sin spesialitet, har førsteprioritet.

Medlemspris i 2022 er kr 3700 per dag, kurset faktureres per samling.

Tid: kl 0900-1700 begge dager