Organisasjon og ledelse

15523
22.03.2023
23.03.2023
2
16
Oslo
Elisabeth Østrem/Rudi Myrvang
Pris annonseres senere
15.02.2023

Logg deg inn for å få medlemspris.   

.     

Programmet skal: gi økte forutsetninger for deltakelse i organisasjonsutvikling, gå inn i prosjektledelse, og anvende eget fag for å skape bærekraftige resultater for virksomheten gi økt forståelse for hvordan: - grupper og organisasjoner fungerer og - grupper og organisasjoner kan påvirkes og utvikles motivere, forberede og kvalifisere psykologer under spesialisering og psykologspesialister til å gå inn i ledelse og ta på seg formelle lederroller

.

Kurs
Kursdelen av programmet går over 4 samlinger â to dager, med én tilhørende dag i veiledningsgruppe for hver samling (totalt 32 timer) Programmet og kursene er basert på at deltakerne har mulighet for å utføre et prosjekt med relevans for virksomheten de arbeider i (eks. endringsarbeid, kvalitetsarbeid, resultat og oppfølgingsarbeid). Det forutsettes stor grad av egenaktivitet på og mellom samlingene.
Du melder deg kun på til 1. samling, du vil da automatisk være påmeldt alle 4 samlingene på programmet. Fellesprogrammet må være gjennomført dersom det valgfrie programmet skal godkjennes som en del av spesialistutdanningen.

.

Det er obligatorisk veiledningsdag 24. eller 27. mars. 2023, som organiseres av kursledere. Veiledningsdagen dekkes ikke av kursavgiften.

.

Om kurslederne
Kurslederne sitter alle i fagutvalget for organisasjonspsykologi Rudi Myrvang: Leder av fagutvalget for organisasjonspsykologi. Spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Medeier og leder cut-e. Interesseområder testpsykologi og seleksjon. Elisabeth Østrem: Psykolog og har arbeidet med organisasjonspsykologi i en årrekke. Ansatt i AFF og har ledet en rekke utviklingsprosjekter. Interesseområder: Lederutvikling Anders Wahlstedt: Spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Tidligere direktør ved Sørlandet sykehus, Klinikksjef for psykisk helse og rus, senere director of international cooperation. Nå selvstendig praksis som organisasjonspsykolog.

.

Vi gjør oppmerksom på at privatpraksis ikke er godkjent praksis i spesialistutdanningen, og du er selv ansvarlig for å sikre at du er i riktig veiledet praksis.

Tid: kl 0900-1700 alle dager

Dato Kursfase Pmld.frist Sted Kursnr
22.03.23
1. samling
15.02.23
Oslo
15523
2. samling
15.02.23
Oslo
3. samling
15.02.23
Oslo
4. samling
15.02.23
Digitalt

Kurs: 15523, Organisasjon og ledelse


  • Arbeidspsykologi
  • Barne- og ungdomspsykologi
  • Eldrepsykologi
  • Familiepsykologi
  • Habiliteringspsykologi
  • Samfunns- og  allmennspsykologi
  • Voksenpsykologi
  • Rus- og avhengighetspsykologi
Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.