Hedersgjest

I spalten Hedersgjest publiserer vi intervjuer med gode fagfolk fra hele landet.

Linn-Heidi Lunde

Linn-Heidi Lunde

Midt i strømmen av dystre demensprognoser og Dagbladets rutinemessige oppslag om Alzheimer som venter med tåkekrona si der fremme, vil psykolog Linn-Heidi Lunde overbevise oss om at aldring er mer enn forfall. Månedens hedersgjest er aktuell med den aldersoptimistiske boka "Alder ingen hindring".

Espen Arnevik

Espen Arnevik

Espen Arnevik er utålmodig. Han vil vite hva som virker i behandlingen av rusavhengige og vil omsette det raskt i praksis. Oppskriften er klar: Klinikk paret med forskning og ny teknologi. Møt vår Hedersgjest for april.

Jogeir Sognnæs

Jogeir Sognnæs

Han har travle tider nå. Jakten på presidentskap, sentralstyremedlemmer og fagetikere er i full gang. For til høsten er det landsmøte og tid for nye ansikter i foreningens styrende organer. Leder av Psykologforeningens valgkomité, Jogeir Sognnæs, er månedens Hedersgjest på psykologforeningen.no

Jim Aage Nøttestad. Foto: Mari Langva, NRK

Jim Aage Nøttestad. Foto: Mari Langva, NRK

Under de heftigste diskusjonene om sakkyndighetsarbeidet under 22. juli-rettssaken holdt han seg taus. Nå har han fått taletid og en hånd på rattet i utvalget som skal forbedre tilregnelighetsreglene i straffeloven. Jim Aage Nøttestad er eneste psykolog i utvalget og psykologforeningen.no´s Hedersgjest i februar.

Silke Gjetrang

Silke Gjetrang

Når er det greit å sladre, spør kommune-
psykolog Silke Gjetrang i Larvik kommune. Hun vil tidlig på banen for å forebygge familievold og lærer barn at det noen ganger er dumt å holde på en hemmelighet.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.