MRUs medlemmer

Kontakt medlemmene

 

Reidar Hjermann

Reidar Hjermann

Leder

Reidar Hjermann er psykologspesialist ved BUPA i Tønsberg, og har vært medlem av MRU siden 2001, med unntak av årene han var barneombud i Norge. Han er konsulent for Unicef i internasjonale barnerettighetssaker. Reidar er en aktiv tilhenger av at psykologer skal delta aktivt i samfunnsdebatten, og påvirke beslutningstagere på alle nivåer med bakgrunn i ekspertise i et fag som handler om alle mennesker.

Karl Eldar Evang

Karl Eldar Evang

Medlem

Spesialist i barn og ungdom og i psykoterapi med voksne. I avtalepraksis, er utdannet og praktiserer som psykoanalytiker. Har tidligere arbeidet som frivillig psykolog ved Helsesenter for papirløse migranter og har vært sentral i arbeidet for å engasjere psykologer til innsats på senteret. Arbeider for rettssikkerhet og grunnleggende rettigheter for flyktninger og asylsøkere. Leder av Zola-prisen. Skriver spalter om pskykologirelaterte temaer i Klassekampen.

Katrin Glatz Brubak

Katrin Glatz Brubakk

Medlem

Spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi og leder ved Psykologiske poliklinikker for barn og unge ved NTNU (profesjonsutdanningen). Lang erfaring fra arbeid i frivillige organisasjoner og har hatt flere feltoppdrag i Kongo, Hellas og Egypt. Erfaring også fra sakkyndig arbeid, traumebehandling, flyktningeproblematikk og undervisning. Medlem av tilsynsrådet for Fengselstjenesten. Medlem av MRU siden 2017

Anna Helle Valle

Medlem

Alba Banoun

Medlem

Runa Kongsvik

Medlem

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.