Nytt medlemssystem 2022

Bilde av innloggingssiden på ny Min side. Foto: Shutterstock

Psykologforeningen skifter IT-systemer (medlemssystem, kurssystem og saksbehandlingssystem), det har stor betydning for deg som er medlem, er i spesialisering eller tar kurs hos oss.

Alle som skal bruke «Min side» etter 31.10.22 må lage seg en ny webbruker. Her får du forklart hvordan.

På nye «Min side» vil du kunne se fremdriften i din spesialistutdanning. For eksempel vil kursene våre bli knyttet til ditt konkrete spesialistprogram, og du vil se hvor mange kurstimer du har gjennomført og hva som er kravet i det programmet. All kurspåmelding skal du nå gjøre via «Min side».

For våre medlemmer er det i stor grad som tidligere, da disse allerede har måttet logge seg inn på nettsiden for å få medlemspris. 

Nytt i det nye medlemssystemet er at også ikke-medlemmer er nødt til å logge seg inn for å kunne melde seg på våre kurs og konferanser. 

Det nye medlemssystemet vårt inneholder også et saksbehandlingssystem. Dette vil sikre trygg kommunikasjon med medlemmer og andre brukere av nettsiden vår, og føre til bedre sikkerhet i saksbehandlingen vår.

I forbindelse med overgangen til nytt medlemssystem kan det forekomme feil, selv om vi har jobbet hardt med testing og håper at det meste er på plass fra dag 1. Vi er avhengig av at du melder fra om feil du oppdager, og gjerne også kommer med forslag dersom du ser noe du skulle ønske var bedre.

Skal du melde deg inn i Psykologforeningen eller endre på ditt medlemskap må du gjøre det via « Min side ». Da må du først opprette en brukerkonto.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.