Store endringer for deg som bruker psykologforeningen.no

Bilde av innloggingen til ny Min side. Foto: Shutterstock

Psykologforeningen skifter IT-systemer. Det har stor betydning for deg som er medlem, er i spesialisering eller tar kurs hos oss.

Mandag 31.10. skifter vi medlemssystem, kurssystem og saksbehandlingssystem, og med det får vi også helt ny «Min side» for deg som bruker nettsiden vår. Du vil blant få mulighet til å se detaljer om din egen spesialisering, se hvem som er hovedtillitsvalgt på ditt arbeidssted og saksbehandling av dine henvendelser vil også skje her. Les mer om de  ulike endringene .

I forbindelse med overgangen er det tre forhold vi ber deg merke deg:

  • Når de nye sidene tas i bruk må du registrere en ny webbruker, og for at det skal gå automatisk må både epost og mobiltelefon stemme overens mellom det du opplyser i registreringsskjemaet og det som vi har registrert på deg i medlemsregistret. Se denne siden for nærmere info.
  • Både Min side og kurspåmeldinger på nett er stengt fra onsdag 26.10. kl 00.01 til mandag 31.10. kl 13.00. Sekretariatet har heller ikke tilgang til å registrere noe i det samme tidsrommet, så ikke ring oss eller send epost for å få gjort endringer. Vi har tilgang til å lese i det gamle systemet vårt, så du kan kontakte oss for å spørre om ting som haster å få vite, men vi kan altså ikke endre noe, f.eks. melde deg av et kurs e.l.
  • Du må forvente noe lenger responstid enn vanlig på henvendelser til sekretariatet – det er mye som er nytt for oss også.

Samleside for informasjon om endringene.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.