Landsmøtet 2022

Landsmøtet i november

Avstemning på tidligere landsmøte

Sakspapirer for landsmøtet er sendt ut til lokalavdelinger, interesseforeninger og utvalg i foreningen. Alle medlemmer har mulighet til å gjøre seg kjent med hvilke saker som skal behandles og lese saksdokumentene. Her finnes også beretningene, som forteller hva de ulike delene av foreningen har jobbet med de siste tre årene.

Det er lokalavdelingene som velger delegatene som møter på landsmøtet som avholdes 23. til 25. november. De hundre delegatene velger hvem som skal styre foreningen de neste tre årene og gjør vedtak i alle sakene som skal behandles på landsmøtet. Fristen for å melde inn delegater er 24. oktober, og lokalavdelingene er i gang med å finne og velge sine delegater. Det er mange steder ikke for sent å melde sin interesse for å delta på landsmøtet, kontakt din lokalavdeling om du vil bli delegat.

Landsmøtesakene (saksliste og sakspapirer), beretninger til landsmøtet 2022 og annen informasjon om landsmøtet finner du her:

Påmelding til landsmøte 2022