Psykologikongressen 2018

Klinisk hypnose fra øverste hylle

Kvinne som blir hypnotisert

Han er en av dem med størst kunnskap om klinisk hypnose i verden. Under Psykologikongressen 6.-7. september deler han sin kunnskap med deg.

Steven Jay Lynn. Foto: Institute for Science in Medicine

Steven Jay Lynn. Foto: Institute for Science in Medicine

Hypnose er noe psykologer kjenner til, men ofte har lite kunnskap om.

Hypnose er en tilstand av endret bevissthet som normalt oppstår hos alle mennesker rett før vi faller i søvn. I terapeutisk hypnose fremkalles og forlenges denne tilstanden kunstig slik at terapeuten kan arbeide innenfor dens grenser, med de spesielle muligheter dette medfører.

Hypnose benyttes i behandling av ulike psykiske lidelser, og på Psykologikongressen Vår indre verden 6.-7. september kommer altså en av dem som kan mest om klinisk hypnose, Steven Jay Lynn,  for å snakke mer om temaet.

Fredag 7. september holder han foredraget How to succeed (and fail!) at clinical hypnosis: What to do and not to do to increase treatment gains.

Lynn er professor ved Department of Psychology ved Binghamton University. Han har publisert over 360 artikler og bok-kapitler om emnet, og han har vært redaktør for utallige bøker.

Lynns forskningsinteresser omfatter alt fra dissosiasjon, hypnose, traumer, hukommelse til hvordan skille vitenskap fra pseudovitenskap. Han har tidligere vært president for The Hypnosis Division i Amercican Psychological Association, APA,. han har mange års erfaring i å bruke av hypnose i rettpsykologiske og kliniske sammenhenger.   

Vi ser frem til et spennende innlegg og håper at også du melder deg på kongressen.

Velkommen skal du være.  Gå til kongresspåmelding

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.