Aktuelt

– Den nye hovedavtalen vil kunne styrke det lokale samarbeidet, sier leder i Akademikerne stat, Kari Tønnessen Nordli.

Siden 2012 har Psykologforeningen jobbet for å styrke den kliniske helsepsykologien i Norge. — Det har vært et godt samarbeid mellom fag, erfaringer og dyktige ildsjeler, sier Arnhild Lauveng, visepresident i Norsk Psykologforening.

Leder for Fagetisk råd, Mette Ekenes Garmannslund (Foto: RVTS Vest)

Denne høsten har metoo-debatten handlet om psykiatere og psykologer, og søkelyset er satt på fagetikk og grenseoverskridende atferd. Det synes leder for Fagetisk råd, Mette Ekenes Garmannslund, er bra.

Landsmøtet 2022

Landsmøtet har bestemt at Hanne Indregard Lind tar over visepresidentvervet etter Rune Frøyland.

Landsmøtet 2022

Nær 100 delegater har stemt og bestemt: Her er noen av vedtakene fra Psykologforeningens største organ.

Landsmøtet 2022

Et nytt sentralstyre er valgt av landsmøtet i Psykologforeningen. Her er de 14 valgte som skal styre foreningen de neste tre årene.

Landsmøtet 2022

Til sammen har Tor og Rune jobbet for Psykologforeningen i 70 år. I dag ble de to hyllet for sin fremragende innsats for psykologer i Norge med hvert sitt æresmedlemskap. 

Landsmøtet 2022

– Psykisk helse må prioriteres høyere etter årevis med nedprioritering, sa president Håkon Kongsrud Skard da han åpnet Psykologforeningens landsmøte.

Bilde av innloggingen til ny Min side. Foto: Shutterstock

Psykologforeningen skifter IT-systemer. Det har stor betydning for deg som er medlem, er i spesialisering eller tar kurs hos oss.

Psykologer som jobber i psykisk helsevern i sykehus over hele landet, slår nå alarm om betydelige budsjettkutt i de psykiske helsetjenestene.

I nesten fire tiår har Rune Frøyland kjempet viktige kamper for norske psykologer. Denne høsten trer han av som visepresident. Med seg tar han et æresmedlemskap i foreningen.

Regjeringen har nedsatt et ekspertutvalg som skal utrede en sterkere tematisk organisering av psykisk helsevern. Fagsjef, Kim Edgar Karlsen, i Norsk psykologforening deltar i utvalgsarbeidet.

Psykologforeningens kvalitetsutvalg har samlet råd om hvordan arbeid og utdanning best kan inkluderes i psykologisk arbeid. Utvalgsleder og visepresident Arnhild Lauveng håper at rådene kan være til hjelp for å tematisere arbeid i behandling.

Landsmøtet 2022

Det er nå lagt ut oppdatert versjon av sakspapirene til Landsmøtet 2022.

- Det er mange sannheter om menneskesinnet og psykologisk behandling. De passer bare ikke inn i TV-underholdningsformatet, skriver Psykologforeningens Kim Edgar Karlsen i Medier24.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.