Aktuelt

– Det er ikke først og fremst mer pressedekning av selvmord vi trenger. Vi trenger god journalistikk om temaet, skriver fagsjef Kim Edgar Karlsen i M24. 

F.v. visepresident med ansvar for fag- og profesjonspolitikk Arnhild Lauveng, president Håkon Kongsrud Skard og visepresident med ansvar for lønns- og arbeidslivspolitikk Hanne Indregard Lind.

Presset på de offentlige helsetjenestene ble særlig tematisert på Psykologforeningens åpne medlemsmøte.

Sykehustalen 2023

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol la vekt på økonomisk innstramming for sykehusene i sykehustalen, men ba også sykehusene om å skjerme psykisk helsevern og rusbehandling.

Ny i Akademikerne kommune: Julius Okkenhaug har lang erfaring med tariffoppgjør og liker tallknusing. (Foto: Akademikerne)

Okkenhaug går inn i lederduoen sammen med Tonje Leborg, og blir forhandlingsleder for medlemmene i Oslo kommune.

Psykologprisen 2023

Kjenner du en psykolog som utmerker seg litt ekstra i sitt arbeid? Da vil vi høre fra deg.

– Den nye hovedavtalen vil kunne styrke det lokale samarbeidet, sier leder i Akademikerne stat, Kari Tønnessen Nordli.

Siden 2012 har Psykologforeningen jobbet for å styrke den kliniske helsepsykologien i Norge. — Det har vært et godt samarbeid mellom fag, erfaringer og dyktige ildsjeler, sier Arnhild Lauveng, visepresident i Norsk Psykologforening.

Leder for Fagetisk råd, Mette Ekenes Garmannslund (Foto: RVTS Vest)

Denne høsten har metoo-debatten handlet om psykiatere og psykologer, og søkelyset er satt på fagetikk og grenseoverskridende atferd. Det synes leder for Fagetisk råd, Mette Ekenes Garmannslund, er bra.

Landsmøtet 2022

Landsmøtet har bestemt at Hanne Indregard Lind tar over visepresidentvervet etter Rune Frøyland.

Landsmøtet 2022

Nær 100 delegater har stemt og bestemt: Her er noen av vedtakene fra Psykologforeningens største organ.

Landsmøtet 2022

Et nytt sentralstyre er valgt av landsmøtet i Psykologforeningen. Her er de 14 valgte som skal styre foreningen de neste tre årene.

Landsmøtet 2022

Til sammen har Tor og Rune jobbet for Psykologforeningen i 70 år. I dag ble de to hyllet for sin fremragende innsats for psykologer i Norge med hvert sitt æresmedlemskap. 

Landsmøtet 2022

– Psykisk helse må prioriteres høyere etter årevis med nedprioritering, sa president Håkon Kongsrud Skard da han åpnet Psykologforeningens landsmøte.

Bilde av innloggingen til ny Min side. Foto: Shutterstock

Psykologforeningen skifter IT-systemer. Det har stor betydning for deg som er medlem, er i spesialisering eller tar kurs hos oss.

Psykologer som jobber i psykisk helsevern i sykehus over hele landet, slår nå alarm om betydelige budsjettkutt i de psykiske helsetjenestene.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.