Aktuelt

Spesialisthelsetjenesten, psykologer i kommunene og helse gjennom arbeid var stikkord i sentralstyremøtet i juni. 

Helse- og omsorgsdepartementet, de regionale helseforetakene og Psykologforeningen er enige om den økonomiske rammen.

– Utvalget har forstått at det viktigste for å redusere tvang og samtidig forebygge alvorlige hendelser, er å styrke behandlingstilbudene, sier vår visepresident for fag og profesjon.

Her får svar på hva du kan gjøre, hvem du kan kontakte og hvilke følelser du kanskje sitter inne med – uansett hvordan situasjonen ser ut.

Psykologforeningen og de andre foreningene i Akademikerne pluss bytter fra Danske bank til Handelsbanken.

Asle Hoffart har viet et helt arbeidsliv og nesten 40 år til å behandle og forske på angst. Nå tildeles han Kongens fortjenestemedalje.

Medlemsnytt

Foreningsarbeid er lagarbeid, noe vi nyter godt av som individer og fellesskap. I dette tilfellet er det jeg som individ som har nytt godt av det.

Opptrappingsplanen for psykisk helse

– I denne opptrappingsplanen treffer regjeringen på planken med gode intensjoner for psykisk helse, men de tar ikke sats, sier Arnhild Lauveng, fungerende president i Psykologforeningen.

Danske Bank går ut av det norske privatmarkedet. Akademikerne Pluss venter at ny banktilbyder vil bli avklart i løpet av juni, og vil informere nærmere om framtidig tilbud. Du som medlem trenger ikke å foreta deg noe på nåværende tidspunkt.

Mer enn to millioner nordmenn er fagorganisert, og sterkest er veksten blant de høyt utdannede.

Psykologprisen 2023

Gro Christensen Løhaugen har viet yrkeslivet sitt til en sårbar og glemt pasientgruppe. Nå belønnes hun med Psykologprisen.

Innsatte i norske fengsler får ikke nødvendig helsehjelp, og noen blir utsatt for uverdig og nedverdigende behandling.

Vi oppfordrer alle skeive og streite til å stille opp bak Psykologforeningens regnbuefargede logo i paraden lørdag 1. juli 2023. 

7. til 8. september er det duket for to spennende dager med faglig påfyll og inspirerende foredrag på Oslo Kongressenter. 

«Da jeg så det uendelige berget av esker med lopper som måtte sorteres, ble jeg kvalm. Men så skjedde det noe vidunderlig,» skriver fagsjef Kim Edgar Karlsen i Medier 24.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.