Nye nettsider

Om få dager får Psykologforeningen nye, mer brukervennlige nettsider.

Medlemsnytt

- og ikke med ulov ødes. Dette sitatet er hentet fra en av våre aller eldste lover, Frostatingsloven, og er over tusen år gammelt. Likevel er det fortsatt aktuelt i dag, skriver visepresident Arnhild Lauveng.

– Å øke satsene for sakkyndige og advokater er viktig for både rettssikkerheten og sakkyndige psykologer. Vi støtter Advokatforeningens underskriftskampanje, sier visepresident Hanne Indregard Lind.

Akademikerne, Unio og LO advarer om konsekvensene. Psykologforeningen stiller seg bak advarselen, og mener psykisk helsevern står i fare for å rammes hardt.

Med de ordene møtte statssekretæren i Helse- og omsorgsdepartementet årets lederkonferanse.

Digitalt medlemsmøte

Psykologforeningen arrangerer digitalt medlemsmøte for medlemmer ansatt i privat sektor og selvstendige næringsdrivende uten driftsavtale 30. november fra klokken 18 til 20. Meld deg på nå!

Sykepleierforbundet, Legeforeningen og Psykologforeningen ber om helsehjelp, mat, vann og trygge områder til sivilbefolkningen på Gaza og i Israel.

Psykologforeningen etterlyser mer konkrete og forpliktende tiltak i opptrappingsplanen for psykisk helse.

statsbudsjettet

Opptrappingsplanen for psykisk helse er ikke tydelig nok i dagens statsbudsjett, mener Norsk psykologforening.

Medlemsnytt

Psykologforeningen er en forening for alle psykologer. Psykologer i det private, uten driftsavtale med det offentlige, er en voksende gruppe i vår medlemsmasse, og vi ønsker å representere også disse medlemmene godt.

Årets doktorgrad

Eirunn Skaug mottar Årets doktorgrad for sine funn om årsaker til alvorlig psykisk lidelse.

Åse Gruda Skard-prisen

Usman Chaudhry belønnes med Åse Gruda Skard-prisen for å bruke nye virkemidler til å fjerne stigmatisering og formidle psykologi til en tidligere utilgjengelig befolkningsgruppe.

Medlemsnytt

«Hvis vi skal realisere en tverrfaglig allmennhelsetjeneste, må kommunene klare å ivareta og balansere behovene for ulike faggrupper», skriver vår president Håkon Kongsrud Skard.

Denne uka mottar voksne pasienter som mottar behandling hos avtalespesialist en bruker- og pasientundersøkelse.

Her får du vite mer om muligheter for støtte til din master- eller doktorgrad i utlandet.